Dj 11 d'octubre | 22.30 h. | 50 primeres 8€ / Anticipada 10€ / Taquilla 12€ 

* obertura de portes 22 h.
L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys.
Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares i adequadament identificats. Els pares que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

TREMENDA JAURIA

Arriba a La Mirona una banda amb ganes de trencar esquemes i alguns malucs. Amb un bon ventall de sonoritats tropicals, Tremenda Jauría fa seus ritmes com la cumbia, reggaetón, merenga i moombahtón, un còctel festiu que s'uneix a un discurs genuïnament combatiu. Presenten a Curtcircuit el seu primer EP on s'entreveu l'experimentació amb nous ritmes i sonoritats, mantenint la música com a arma de guerra.

ASCENSA FURORE

Ascensa Furore és una banda de hip-hop formada per Bittah i Turo com a Mc´s, i Dj Taboo com a Dj i productor. Han publicat un EP "A la contra" (2016) i el seu primer disc "Nit i Aigua" (2017), actualment estan preparant nou material que veurà la llum el 2019. Tenen un so molt especial que barreja el rap clàssic amb sons electrònics passant pel dubstep i el reggaeton, tot acompanyat de lletres reivindicatives.

"Nit i Aigua" és un show que va in-crescendo, dinàmic i potent que no deixa indiferent a ningú i que es converteix en una festa on el públic acaba rendit als seus sons. A Curtcircuit mostraran dos dels nous singles que tenen entre mans: "Ploraran" (hiphop-dubstep) i "Vamoh a hacerlo" (rap-cumbia).