Dg 8 abril | 12 h del matí
La Mirona
xics-momo-queen.jpg
FINS A 3 ANYS: ENTRADA GRATUÏTA

DE 3 A 18 ANYS: ANTICIPADA 8€ - TAQUILLA 10€

+18 ANYS: ANTICIPADA 10€ - TAQUILLA 12€

PACK FAMILIAR // 2 ADULTS + 2 NENS
ANTICIPADA 25€ - TAQUILLA 30€

"The Show Must Go On" va dir Freddie Mercury i 25 anys després que ens deixés, és el que proposa "MOMO", continuar amb el "show". Un xou ple de llum, color, rock, i sobretot d'un demolidor so QUEEN. 

Un homenatge que neix des del cor d'aquest increïble artista a una de les bandes de rock més representatives del segle XX. 

El fet d'haver estat l'única banda de parla hispana triada per tocar a la XXIV Convenció de Fans de Queen a Anglaterra i el suport explícit de Brian May que va dir: "Momo és un artista que li hagués encantat a Freddie. Té una descarada qualitat, no coneix la por i canta com el mateix diable" avalen l'impressionant espectacle que oferirà Momo. El mateix Brian May va triar a MOMO per protagonitzar la versió espanyola del musical “We Will Rock You”, juntament amb la seva gran banda.

XICS'N'ROLL

Xics’n’Roll és un programa de concerts de grups tribut que adapten les seves presentacions al format familiar, que permetran conèixer als més petits de la casa les formacions més importants de la història del rock.  

Aquesta és una aposta innovadora que s’ha revelat alhora com a molt atractiva per la fusió d’interessos entre pares i fills. Els concerts comptaran amb la presència d’un presentador/animador que presentarà el show alhora que explicarà la història de cadascun dels artistes i bandes. 

PROJECTE XICS'N'ROLL